Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.12.2009, 14:43   #10
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Döküm Fabrikası Kapatıldı

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ver ver cevabını ama kişisel saldırma, yok eğer bir ihaleden bişey aldıysan onada varım söyle sözünü al cevabını dostum, utanmaca sıkılmaca yok burada konuşmayacaksak daha nerede konuşacağız, de ki yazdıkların haksız, üslup ağır olabilir bazılarına ama onun muhatabıda sen değilsin, mühim olan niyettir, yazdıklarımda kasıtmı var memleket zararına vatandaş zararına bir şeymi yazıyorum, geniş halk kesimlerinin zararına birşeymi talep ediyorum ne istiyorsam millet olarak iyiliğimiz için istiyorum
yorum yazmada serbestsin buna lafımız yok peki kim olursa olsun hakaret etmede serbesmisin sana bi ayrıcalıkmı var senin yazdığın hakaretlerin tamamını bırak yarısını yazsam silinir adaletsizlik burda ettiğin hakaretlere çizgi çekilmesi hoşuna gidiyorsa devam et ...