Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.12.2009, 23:42   #113
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1224 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
Yigit_07_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
milliyetcılere guleyım ha ha ha ha bbp bıle sızden once:=)) durmak yok yola devam tuncay ozkan gıbı h.....a bıle oy verıyor bu mıllet sasmak elde degıl:=)))
Sana be sen yoluna devam et nerden nemalanıyorsan ordan devam et... Haydut dediğin Tuncay Özkan'ın karşısına çıkmaya Erdoğan'ın kalbi, beyni, dimaası yeter mi??? Hiç kimse hiç kimse hakkında böyle konuşamaz...

İsteyen istediği partiye oy verebilir, istediğine vermez... Benim bu konuyu açmamın nedeni Sivas'ı Türkiye'nin aynası olarak görmem ve açılım olayının Sivas'lı üzerindeki etkilerini merak etmemdi... Eski anketlere bakıyorum şimdiki ile kıyaslıyorum... AKP Sivas'ta düşüyor demek ki.. Eş dost çağırılsa eski anketlerde de çağırıldı demek ki...

Ben Tuncay Özkan'a oy verdim bende AKP'ye oy verilmesine şaşıyorum ama bunu dillendirmiyorum çünkü senin gibi saygısız değilim... Bana görede Başbakan hırsız, başbakanın ailesi hırsız, eski maliye bakanı hırsız ama onların hırsızlıkalrını ispata izin yok, ispat ettiğin anda senin gibiler tarafından hayut diye yaftalanıp içeri atılıyorsun... İspat hakkın yok...

Arkadaşlar birbirimiz artık daha fazla inciltmeyelim... Demokrasi ayrı şeydir, Fikir özgürlüğü ayrı şeydir, insanları ağır ve gereksiz şeylerle itham etmek ayrı şeylerdir... Başbakanı eleştirirsin, ispatlayabiliyorsan yorumunu da yaparsın, insanların bazı şeyleri görememeleri onların suçu değil ya da aynı insanlar fikirsel olarak inandığı partilere oy verebilir onları sırf o partiye oy verdi diye vatan haini olarak yaftalamak hatadır... O bakımdan Yıldırım'a katılmıyorum ve Barikat gardaşıma da bir sözüm var beni çok şaşırtıyorusun... Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun, sevmemin nedeni de efendiliğindir en başta... Sinirlenmiş olabilirsin, Yıldırım'da sinirlenip o lafları söylemiş olabilir ama ikinize de yakışmıyor bu sözler, tehtidler... Sakin olun.... Adamın asabını bozmayın

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif