Alıntı:
Naksidamlasi Nickli Üyeden Al?nt?
eceli kadesim,gündemi takip edememissiniz tam olarak,eskide kalmissiniz kardesim..
diger taraftan konumuza olumlu yorum yapacakcaksaniz buyrun yapin,fakat kisilerin yani muhterem hocamin yaptiklarini yani bizi ilgilendirmeyen kisimlari konusacaksaniz buna müsaade edemem..
ilgi alaniniz olan konulara yorum yapin..tavsiye ederim bendeniz öyle yapmaya gayret ediyorum..
Sunuda unutmayin kisi sevdigiyle beraberdir,kimleri sevdiginizi bir daha düsünün bakalim..
yönetici kardeslerimden konuyla alakasiz mesajlarin kaldirilmasini rica ediyorum,cünkü bu konu iyiligi emredip kötülükten ali koymak adina teblig amaclidir..kas yapalim derken göz cikarmayalim,kiymetli kardeslerimizin kalbini kirmak istemem..
|
Kıymetli kardeşim.
Lütfen bu mesajımı eleştiri olarak almayın da bir kardeşinizin size tavsiyesi olarak kabul edin.
Öyle tahmin ediyorum ki davete sadece bu sitede devam etmiyorsunuz. Ancak bu görüntüler her platformda karşınıza çıkacaktır. O zaman da konunun gidişatını uygun olmayan mesajları silin mi diyeceksiniz?Bakın burada Eceli kardeşimizin bir teredütü var. ve bu konuda bunun gibi retle karşı karşıya kalbilirsiniz. Makul bir cevap veriseniz davanızda daha çok kişiyi etkiler hem de Cübbeli Ahmet Hocayı eleştirenlerin kafasındaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz..
Ancak dünya malından köşe bucak kaçan Ebu Zer Gıfariyi ve Mekkenin en zengini iken İslam dan sonra yamalı elbiselerle dolaşan ve şehit düştüğünde kefen olarak kullanlına elbisenin bedenini sarmaya yetmediğini de bilirsiniz.
Evet Cübbeli Ahmet Hocaefendinin şu görüntüsü şeriate uygundur.Ancak bana göre takvaya uygun değildir.
Saygılar