Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.12.2009, 10:22   #1329
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1326 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ötüken hoca buna da bir örnek veriyim bende örnek çok.. Bizim karakolda Ağrı'lı bir asker vardı, malum karokolda asker sayısı az olduğu için herkes birbirleriyle sıkı arkadaş oluyor aile gibi oluyosunuz orda artık, neyse izinden gelmiştik 2-3 arkadaş sohbet ediyoruz bu Ağrı'lı çocukta var işte izinleri falan anlatıyoruz birbirimize, bu Ağrı'lı asker ne dese beğenirsin yaşlı birisi bu askere demiş ki; "çatışma çıkarsa havaya doğru ateş et onlar anlar seninde onlardan olduğunu sana ateş etmezler" ..

Ve gelelim en can alıcı noktaya Bizim Sivas'taki yaşlı dedelerimizin bana dedikleri de aynen şöyle "Yavrum bah çatışmada ey gözle ey nişan al tam anlılarının çatını gözle de at, ordunun mermisini boşa atma vs..." Bilmem bişeyler anlatabildim mi..?
Yahu Metin hep istisnaları söylüyorsun.iyi ve kötü istisnalar hep olacaktır.Ben sana sorayım o zaman samimi cevap ver.Bugün Türk analara deseler ki oğlunuzun askerliğini Doğu'da değil de güzel bir yerde ve 1 ay yaptıracağız deseler,kaçı der ki "yok benim oğlumu Çukurca'ya götürün 15 ay yapsın der"..Bu istisnaları çoğaltabilirsin Metin.