Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.12.2009, 15:27   #35
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ALIŞVERİŞ MERKEZİ ŞART

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim anlamadıgım konu ilk açıldıgında herkes seviniyor.Hatta birisi müjde veriyor bir hasfta icinde buraya yazacagım Sivas için güzel projeler var diyor.Hatta konu başlıgı bile alış veriş merkezi şart !!! Ama Ama Ama alışveriş merkezi yapılırkende herkes eleştiriyor ilginç
Oltulu yada Aydın yapsaydı tebrik edilirdi galiba sebep BBP ve Doğan ürgüp'ün aktör olması!
Ben bu konuya önceden yazdığımı hatırlamıyorum... Önceden yazdımsa da şimdi yazdıklarımdan farklı birşey yazmam, AVM yapmak belediyenin işi değil, eğer belediye yapacaksa karşı çıkarım ki bunu Aydın'ı, Oltulu'su, Ürgüp'ü yok... Zaten Oltulu'nun böyle bir projesi yoktu Aydın'da döküntü bi AVM zaten yaptırdı... Özel şirket yapacaksa da belediye arazisine yapacaksa belediye verir şehir dışından bir arazi, alır parasını yapılmasına izin verir bu kadar basittir ve buna diyecek sözüm olmaz... Ama bu şekilde yapılırsa...
Marka, Öncü esnafı bitirdi diye diyer esnafında mı bitmesi gerek Abdurrahman, Hali ve buğday pazarını yenileme ve değerlendirme projesi başka bir adayın vardı, bildiğim kadarı ile de Doğan Ürgüp'ün O diğer parti adayı ile arası iyi görüşsünler birlikten güç doğar belki başka bir fikir gelişir...

Evet yemek yiyorum lokanta da...

Ayrıca BBP veya Doğan Ürgüp'e karşı bir tavrım yok ben genel olarak yazdım birşeyleri, ayrıca öneri de bulundum, yapılmamış birşey için eleştiri yapmak mümkün değil tek derdim eğer imkanınız varsa Ürgüp'e söyleyin bu yanlışı yapmasın... Şehrin aynası olacaksa Abdurrahman şehrin girişinde gözönünde bir yerde yapılması daha iyi olur... Şehirin göberinde, hele ki o bölgelere açacağın bir AVM "Sivas'ın da trafiği ne kötü, keşmekeş kardeşim" sözleri ile biraz kötü bir aynası olabilir... Yanlışa düşülmesin..

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla