Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt?
Senin mantığınla söylüyorum abi.
Lokantada yemek yiyorsun ortalama 10 tl veriyorsun.peki 10 tlyi lokantaya vermek yerine,gideyim bir kilo nohut,ekmek,yoğrt,salça aalyım da bir sürü aç,işsiz doysun demiyor musun?
|
Tamam o zaman bu örnek üzerine gidelim... Ama evde yemeğim varken dışarda yemiyorum... Yani yenilenmiş, sahası ısıtmalı bir stadım varken yenisini yapmıyorum... İkincisi ille de harcayacak bir para varsa ortada bunu söylüyorum... Yani evde yemeğim var ama illede harcayacak param da var evet insan mantığı ile onu kenara koyar biriktiririm ama devlet mantığı ile onunla açı doyurmam gerekli... İşte devlet bunu yapmıyor, Stad varken yenisini yapıyor, onu yapmasa o parayla açları doyuracak iş sağlayacak yatırımlar yapabilir...
Barikat aynı fikirdeyim... Hiç bu kadar az çalışan vekillerimiz olmamıştı... Yani bundan önce de iktidarda olan parti vekillerimiz oldu, çalışmadılar ama bu kadarı olmamıştı... Muhalefet vekillerine lafın yok heralde

Çünkü rahmetli de çok uğraştı Malik bey de Dikimevinin gitmemesi için hatta birlikte toplantılar düzenlediler Ankara da Şener'le birlikte, fakat 4 Eylül Milli Bayram olursa Sivas için çok önemli birşey olur, büyük ekonomik yardımı olacaktır bunun... Belediyemizin bunun üzerine gitmesi gerekli... Selami Uzun gitsin FB maçı izlesin, Diyarbakır vekilliği yapsın