11.12.2009, 21:36
|
|
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221 
|
Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)
Alıntı:
gönlüm58 Nickli Üyeden Al?nt?
Bildigim ve kulaklarımla duydugumu söylüyorum, Cem Yılmaz'ı aratmaz. İkincisi bunu tv. ekranlarındada gördüm kendi ailesi ve yakınlarını denize sokmazken çarşaflı eşine deniz kenarında sırtına güneş yağı sürdürmesi sonrada kendi girip bayanların çaktırmadan orasına burasına bakmasını hepimiz gördük izledik. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Barikat efendi, sakal bırakıp kılık kıyafet değişmekle birşey olmaz,sen onun şeklinemi hürmet gösteriyorsun? Dini bilgin eksikse gir Diaynet İşlerinin sitesine aklına hangi soru takılıyosa cevabını kendin bul. Senin bunları kavrayacak zekan o hocanınkinden dahamı az..
Muhatabım degilsin daha sana cevap yazmıyacagım,kimden alıntı yapacaksın merak ediyorum ekmek tekneni kaybettin    cevap vereceğim kişii yada muhatap olacagım kişinin,biraz seviyeli olması lazım...
|
TAMAM BU DEDİKLERİNİN RESİMLERİNİ YADA VİDEOLARINI GETİR.senden kaynak istedim.Ben derim ki Ahmet şöyle böyle o kolay önemli olan onu ispatlamak.senle muhatap olmak için ölüyorum görsen varya bune kibir ya bune gurur ya sen önce kendine çeki düzen ver sonra hocanın eksiklerini yanlışlarını söyle.Terzi kendi söküğünü görmezmiş
|
|
|