Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
abi bu başlığı açana da saygı duymak gerekmez mi velev ki saçma olsun..forumda münevver karabulutu da gördük fener gs maçını da .. sadece sivasa özgü ve sadece bu siteden alınabilecek haberler forumda yer almıyor ki..
|
Goromaz kerdeşim, ben bu tür konuların veya buna benzer konuların yeri burası olmadığını belirttim. Sitemiz Sivas'lıların memleketiyle ilgili her haberi konuyu siyasi olsun ekonomik olsun açılıyor, kim ne diyebilir. Açana her hangi bir sözümüz yok zaten.
Dikkat ettiyseniz yazımdada kopya cevap yapmaya hiç gerek yok, karşı tarafı cevaba zorlamak olur bu. Kimseyi buraya yazacağımız iki satırla kendimize zaten çeviremeyiz. Onun için senin fikirlerinde önemlidir sanada saygı duyuyorum. Herkes biribirine saygılı olmalı.
Cley sanada buradan yanıt vereyim .kiyafetine tabiki takarım burası Türkiye Cumguriyeti bir kılıf kıyafet kanunu var biraz ona uymalı, Laik T.C'ye hiç yakışmıyor. çünkü kopya cevap sevmiyorum ve benim yazımında alınıp neden böyle böyle diye kopya yapılmamamsını rica ediyorum her yazana cevap yazmaya kalkarsak işimiz var demektir.
Her ne kadar açılan yoruma saygılı olduğumuz kadar yorum yazanlarada aynı şekilde olmalıyoz diye düşünüyorum.