Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sohbet Odası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.12.2009, 01:18   #2244
Sabiha Serin
Usta Yiğido
 
Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Üyelik Tarihi: 06.09.2006
Yaş: 71
Mesajlar: 1.396
Tecrübe Puanı: 874 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

Bu başlığı ilk kez gördüm. Ancak gönül isterdiki burada bayanlar olarak Ülkemizi toplumumuzu ilgilendiren konular, EĞİTİM VE KÜLTÜR,SANAT KONULARI paylaşılsaydı . Çünkü arkadaşlar ne yazık ki yaşadığımız şu dünyada bilhassa Türkiye'da kadınlar halen erkekler tarafından zayıf ve ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyor. KADININ SAÇI UZUN AKLI KISA veya KADININ SIRTINDAN SOPAYI KARNINDAN SIPAYI EKSİK ETMEYECEKSİN , yada O KADINDIR BE NE ANLARKİ , KADINLAR SUSAR, KADINDIR ANLAMAZ V.S. Ne yazıkki ülkemizde kendini üstün gören, kadınlardan akıllıyım diye zihniyette olan, havalara giren erkekler, haksızda olsa kadına karşı sesini yükseltip kadını psikolojik olarak sindirmeye çalışan, her zaman ve her yerde erkeğim diye astığım astık, kestiğim kestik diyerek şiddetin ardına gizlenen, kadın başarısını kendine sindiremeyen erkekler var. Hatta kadını temizlik yapmaya gönderip , kendisi kahvede okey oynayıp kadının alın teri ile kazandığı parası ile sigara alan, psikolojik ve fiziksel şiddet yaşatan erkekler de var. Temennim kadınlar hakkında düşünülen bu yanlış zihniyetlerin bitmesidir.


Elbette bu görüşüm bütün erkeklere değil, bunların yanında kadını gül gibi koklayıp solmaması için gözünden gözüne vermeyen asil yürekli erkeklerde var.
Kadına çocuklarının anası diye sevgi saygı duyup başüstünde tutanlarda var.
Ben kadının kıymetini bilip değer verenleri kutlarım ve alkışlarım.

Madem böyle bir başlık açıldı o halde burada sadece tanışmak değil eğitim ve kültür alanında paylaşımlarda bulunalım. Hiçbir zaman , hiçbir yerde, hiçbir görevde cinsiyet ayırımı yapılmasın.Her iki tarafta da karşılıklı sevgi ve saygı oldukça aşılamayacak dağ olamaz diyorum. Erkekler elbette başımızın tacı ama o tacı haketmek için kadına sevgi saygı duymalı , insanca davranmalı diye düşünüyorum.


Değerli arkadaşlarım elbette sadece bayanlara değil herkese kapımız açık olan SİYŞAD SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİMİZE erkek veya bayan tüm yazar ve şairlerimizi üye olmaya bekleriz. Aranızda yazar ve şair var ise lütfen bana iletiniz. Geliniz yumruk olalım el ele verelim. Eserlerimizi paylaşalım.Şiir etkinliklerimizde konuğumuz olunuz bizlere onur veriniz.


SABİHA SERİN
SİYŞAD
SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ BAŞKANI
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...