Cevap: ASKER
Formu baştan sona okudum aklıma takılan noktalar var bunlara cevap verebilecek birileri varsa herkes aydınlanmış olur.
Kimilerinin listede 5.piyade eğitim tugayı 1. piyade er eğitim taburu (ulaştırma) yazıyor.Kimilerinde ise ulaştırma yazmıyor.Bu ne anlama geliyor.Formda yazılana göre kışlada komutanın özel arabasından başka araba yokmuş.Birde komanda seçimi yapılıyormuş.Bu seçim sivasa özelmidir.Yani ayrı bir özel tim gibi.Komando olanlar zaten önceden belli değilmidir nerede acemilik yapacağı, izmir foça ,manisa kırkağaç gibi.Yani komando seçilenler ayrı bir yere mi götürülecektir.Burada amaç şumudur askere komando olarak gideceklere bir araştırma sağlık taraması yapılmıyor, herkese yapılan kontrollerden yapılıyor boy kilo gibi.Acemilikte yapılan kontroller daha fazlamış yazılanlara göre bu nedenle burada seçilenler daha donanımlı daha özel eğitimli komandolarmıdır.
Tabi bunlar kafaları karıştırıyor, bekleyip yaşayarak görücez.Herkese şimdiden hayırlı teskereler diliyorum Sivas'ta görüşmek üzere.
|