Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sohbet Odası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.12.2009, 20:54   #2713
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1232 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

Alıntı:
gönlüm58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Napan gıbrıslı?Haçanda geldim gendim anlat bakayım gendine,bilig senden benden başka kimse bilmez gıbrısça anlatsanda anlamazlar gendileri.Nediyeyim bilmem gendim...Beklerler insancıklar anlatasın fıkracıkları...
Hadi o zaman 2 parti için de bir tane anlatayım... İki güzide partimizle ilgili... İsteyen istediğini kullanır

Tayyip Erdoğan ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar.
Bush Tayyip Erdoğan'a
- "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der.
Tayyip Erdoğan altta kalmaz ve o da yalan da olsa;
- "Bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor" der.
Türkiye' ye döndügünde Tayyip Erdoğan'ı bir düsünce alir. Danismanlarini
çagirir, ve attigi palavrayi anlatir;
-"Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?" diye sorar.
Danismanlardan biri hemen cevap verir:
-"Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?"
-"Hayir sormadik."
-"O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!..

Diğeri de şöyle:

Kıyamet kopmuş kazanlar kurulmuş insanlar siyasi görüşlerine ve partilerine göre kazanlara atılmış... Tanrı her kazanın başına bir zebani koymuş CHP'nin başına koymamış... Diğer partiler ayaklanmış AKP'li sormuş baş zebaniye:

-Herkesin başında bir zebani var onlarda neden yok...
-Size ne yapar eder birbirinize yardım edip çıkarsınız ordan ama CHP kazanından birisi çıkacak olsa diğerleri hemen ayağından geri kazana çeker...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...