Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.12.2009, 23:59   #4894
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 845 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

Saygıdeğer bayan arkadaşlarım

İsterseniz bugünden itibaren herkes en son okuduğu kitabın adını yazarmı acaba. Keşke gtelevizyonu kapatım bol bol kitaplar okunsa ne güzel olur değilmi hemde evlatlarımıza iyi örnek oluruz canlar.. Zaten televizyonda izdivaç denen saçma sapan proğramlardan başka ne var ki. Ben ekran karşısın da zaman tüketenlere bir önerim var , tv ler kapatılsın bol bol kitap okunsun ne dersiniz..

Canım arkadaşlarım şu an zatürre tedavisi görüyorum, grip zatürre hastalığına çevirdi,oldukça zor günler geçiriyorum, çok rahatsızım .Yakında sizlerle inşallah daha sık burada soluk almayı isterim. Kısa sürelik sitemize uğramıştım ama hemen sizlere bir selam vermek istedim. İnşallah bizler kültür ve sanat adına paylaşımlarımız olursa eminim daha eğitici ve kalıcı birbirimizi aydınlatacağımıza inanıyorum.

Sizlere küçük önerim şu olacak. Zaman öyle değerli ki ne olur zamanı olumlu ve güzel,yapıcı ve kalıcı çalışmalarımız ile değerlendirelim.

Herkese Sivas'tan selam,sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla