Cevap: ERKAN ÇAKICI - Yandaş Medya Tipolojisinin “Zaman'daki” Tezahürü
Urumçi
Yorumunuzda tümevarım yöntemini kullanmışsınız ya da kullanmaya çalışmışsınız ama öncüller doğru olsa da yargı yanlış bence..Milliyetçilikle dinin ne alakası var?
İkici olarak ''ayrılık ''dizisini günümüzde bir çok silahtan daha etkili olan medyanın etki gücüne örnek olsun diye verdim. Benim her cümlemdeki kelimelerle kendi düşünceleriniz doğrultusunda çıkarımlar yapıyorsunuz ama benim verdiğim örnekle sizin anlatmaya çalıştığınız olaylar tamamen farklı..
Ergenekon yapılanması içinde Akp ve Zaman gazetesi (ve grup) ni yok etme planları var. belgeler sahte ya da gerçek.. şu durumda stv ve zaman tabiki akp nin yanında yer alacak.Akp ve gülen cemaati değil de, Mhp ve gülen cemaatini yok etme planları ortada olsaydı (tekrar edeyim belgeler sahte de olabilir gerçek de) o zaman da Mhp den yana bir tavır takınacaktı.
__________________
Hoştur bana senden gelen, Ya hil'at ü yahut kefen, ya goncagül ya da diken, kahrın da hoş lütfun da hoş.
|