Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.12.2009, 23:30   #5
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1365 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ERKAN ÇAKICI - Yandaş Medya Tipolojisinin “Zaman'daki” Tezahürü

Urumçi

Yorumunuzda tümevarım yöntemini kullanmışsınız ya da kullanmaya çalışmışsınız ama öncüller doğru olsa da yargı yanlış bence..Milliyetçilikle dinin ne alakası var?

İkici olarak ''ayrılık ''dizisini günümüzde bir çok silahtan daha etkili olan medyanın etki gücüne örnek olsun diye verdim. Benim her cümlemdeki kelimelerle kendi düşünceleriniz doğrultusunda çıkarımlar yapıyorsunuz ama benim verdiğim örnekle sizin anlatmaya çalıştığınız olaylar tamamen farklı..

Ergenekon yapılanması içinde Akp ve Zaman gazetesi (ve grup) ni yok etme planları var. belgeler sahte ya da gerçek.. şu durumda stv ve zaman tabiki akp nin yanında yer alacak.Akp ve gülen cemaati değil de, Mhp ve gülen cemaatini yok etme planları ortada olsaydı (tekrar edeyim belgeler sahte de olabilir gerçek de) o zaman da Mhp den yana bir tavır takınacaktı.