Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.12.2009, 23:59   #306
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 745 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KAOS,
Abi sen de bilirsin ki siyasette kesin doğru ya da kesin haklı yok.Her şey sana göre bana göre..Ak Parti'yi rejime açık tehlike görerken hissettiğin hakılık duygusunu,bir diğeri de başka bir parti için hissediyor.Bu kadar basit aslında.Mesela şahsen CHP iktidarını bu ülke için büyük tehlike olarak görüyorum.Ama bir gerçek var ki kimse ülke daha kötüye gitsin diye oy vermiyor.
Evet bende biliyorum ki siyaset ülkenin bütünülüğünü hukukun üstünlüğünü, her vatandaşın birer değer olduğunu ve birbirinden üstün olmadığını, ülkenin din değerleri ile yönetilemeyeceğini, vicdan hürriyetini varsayan anayasal düzeninin nasıl işletilebileceği konusundaki nüansların bütünüdür..

Siyaset ülkenin varoluş felsefesini kökten değiştirme, bölünmez bütünlüğünü istememe durumu değildir..

Ayrıca, siyaset sadece oy verip kenara çekilmek isteyen istediğine oy verir demek değildir.

Ülkenin anayasasının temel değerlerini kabul etmeyen, "sanane ülkenin bilmem kaçı bunu, istiyor saygı duy bre zındık" diyerek anayasal düzeni değiştirmek istemeyi sanki bir demokratik hakmış gibi dile getirene karşı durmak onu eleştirmek ise asla saygısızlık değil anayasal görevimdir...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif