Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - evli biriyle beraberlik, Dinimizde evli bir erkekle beraber olmak, bekar olan biriyle
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.12.2009, 16:18   #41
HasreT
Usta Yiğido

HasreT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HasreT Şuan HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2013 13:36

Tecrübe Puanı: 2654 HasreT isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: evli biriyle beraberlik, Dinimizde evli bir erkekle beraber olmak, bekar olan

Alıntı:
ömer yalcin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
haklisin Gurbet kusu,ama sende cok iyi biliyorsunki aradaki mesafeler korunmali, neticede cocuk degiliz neler olup biteni hepimiz biliyoruz.
Arkadaslikta bir yere kadar , bir kadin veya erkek benim evime kadar giriyorsa o arkadaslik degildir bilmem anlatabiliyormuyum.Aslinda anliyorsun beni sanirim.
tamam herkesin arasında mesafe var bu sitede kim kimin evine giriyor ben bilmiyorum ben seni hiç anlamadım
hiç kimse çocuk değil herkes ne yaptığını biliyor ve burdaki herkesin eşide burda ne olup bittiğini biliyor
lütfen kimseyi karalamayın asıl iftira atarak siz çok büyük günah işliyorsunuz kul hakkı zinadanda büyük günah
hiç kimsenin namus bekçiliği bize düşmez allah herşeyi biliyor yukarda