Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
Bunu sorgulamak geliştirmek benim görevim değil.ben kendi işimde sorgular kendimi geliştiririm. ordaki iptali protesto edenler kendilerini sorguladılar mı acaba. öğrenciler gidiyor trenle niye çünkü paraları yok kaç tane iş adamı tcdd yi kullanıyor.
|
Sorgulamak senin nasıl görevin olmaz? Onlar sorguladıkları için protesto ediyorlar. Ben iş adamıyım ve kullanamıyorum diyorum sana anlamıyor musun? yer bulamıyorum ama çok bilmişler bir vagon ekleyemedikleri gibi olanı da kaldırıyorlar.
Hem öğrenciler işte kullanıyorlardı paraları az olduğu için ama onlarda kullanamayacaklar anlasana nasıl bir bakış açısıdır bu?
2.si bir parti karşıtlığı veya taratarlığı ile yapılan yorumlar hoşuma gitmiyor. Şimdi tcdd çok iyi hizmet veriyor da akp mi engelledi. denseydi ki sizin bütün haklarnız saklı şu kadar maaş alaaksınız çalşıyor gibi maaşınızı alacaksınız ama seferler durduruldu, kaç tane çalışan protesto edecekti.herkes görmek istediğini görüyor bu kadar basit işte[/quote]
Hoşuna gitmez tabi, çünkü beğendiğiniz partilerin eleştrilmesi hoşuna gitmiyor ama senin partisel fikirlerine uyan mesajların altına teşekkür etmesini biliyorsun ama...
Sen ayrıca TC demi yaşıyorsun kardeşim?
Bu ülkede AKP kendisine göre yöneticisini amirini hatta memurunu belirlemediği kurum kaldı mı Allah aşkına..???