Alıntı:
demirkan Nickli Üyeden Al?nt?
Bu ülkenin kuruluş felsefesine akp iktidarı döneminde hiçbir zaman bir saldırı olmadı.Sen ve senin zihniyetindeki kişiler sürekli bu korkuyu yaşadınız.Cumhuriyetimiz elden gidiyor sahip çıkın tarzında  Bana somut bir örnek versene bir zahmet bu ülkenin kuruluş felsefesine aykırı bir davranış olsun.
Bu ülkede yıllardan bu yana dini kullanıyor islamı kullanıyor diyen insanlar atatürkü kullandılar, cumhuriyeti kullandılar ve bunu da sözde demokrasilerle icra ettiler.
Haklısın eskiden insanlar cahildi, bu halkı kimin yönettiğini dahi bilmiyorlardı.Ancak şimdi o eski günler geride kaldı.Herşey açık ve net.Bu millet şimdi kime oy vereceğini ve kime oy vermeyeceğini çok iyi biliyor.Sizlerin korkuları da bundan...
|
Ülkenin her bir değerinin yabancılara satışını mı desem?
Ülkenin bölünmez bütünlüğünü sorgulayan parçalanmayı başka bayrağı savunan zavallarla kol kola girenlerimi desem?
Ülkenin her türlü yaşamsal sırlarının Amerika'ya peşkeş çekilmesi mi desem?
Avrupa birliği istiyor diye, ülkemizde üretilebilinicek imal edilebiliecek bir sürü değerimizin üretiminden vazgeçlip dışardan alınmasını mı desem?
Dışarıya açılan tek deniz kapımız olan tek güvenlikli deniz yolumuz olan Kıbrıs'ın AB istiyor diye ellere peşkeş çekilmesi mi desem?
En önemli stratejik olan haberleşmenin başkasına devr edilmesi mi desem?
Tekke ve zaviyelerin, dergahların şeyhlerin dedelerin kol gezmesine çanak tutulması mı desem?
Ülkenin resmi dilinin sorgulanmasına sebep olunması mı desem?
Ülkeyi kuran insana saygızlığı nankörlüğü meziyet bilen insanların ülkedeki köşe bucağa yerleştirilmesi mi desem?
TC nin en temel öğesi olan sosyal devlet kavramının yerle bir edilmesi mi desem?
TC hukuğunu kendisine göre olunca hukuk devleti başkasına göre olunca siyasallaşmış diye tanımlanması mı desem?
Ülkenin ordusunu içerisinde her ne hata oluyorsa olsun aşağılık bir kurummuş gibi gösterilmesine göz yumması mı desem?
Ülkenin anayasa mahkemesinin 11 üyesinden 10 nun bu partinin laikliğe aykırı davranışların odağı olmuşturu onaylaması mı desem?
Ülkenin var oluş mantığını kabul etmeyen ikinci cumhuriyetçi bozuntularının palazlanmasına izin vermesi mi desem?
Ben korkmuyorum kardeşim..
Neden korkacağım üç tane çapulcudan mı? Zavallıdan mı?
Bu ülkenin kuruluşunda da saltanat hilafet yandaşları Amerika Avrupa yalakaları vardı, o zaman nasıl yok edildilerse, ezip geçildilerse yine aynısı olacaktır.
Ben Atatürk'ün neyini kullanacağım? olsa olsa fikirlerini kullanırım.
Siz devam edin yeter Atatürk'ü kullandınız laflarına ve devam edin cebinizi doldurmak ihaleleri almak, torpille bir yerlere gelmek için dini kullanmaya..
Ama az kaldı yakında bu millet uyuduğu gibi uyanmasını da bilen milletir...