Cevap: Sivas'a Bir Darbe de TCDD'den
Türkiye'nin başına Yurtsever, Uluscu bir hükümet gelmeden Sivas'ın değerini anlayan olmayacak kanımca... TCDD, Tüdemsaş ve ona bağlı kurumlar Sivas'ın herşeyi... Devletin belli yerlerinde sanırım Sivas düşmanı bürokratlar var ve her hafta bir kurum tarafından dayak yiyoruz...
Yazılanlar hakkında bir yorum yapmayacağım hepsini okudum ama bu konuda fikir belirtmek için yetkinliğim yok ancak iki cümle hakkında yazacağım...
1. Cley: Söylediğin "Kaza olsun, insanlar ölsün de hükümete vurayım düşüncesindeki insanlar..." gibi bir cümle sana yakışmıyor... Başbakanın terör hakkında söylediği bir cümleye benziyor ve onun gibi kabadayı ağızlı bir siyasetçiye bile yakıştıramazken senin buna benzer bir cümle kurman üzücü... Türkiye'de 1 tek karaktersiz bile yoktur ki insan canından siyasi ikbal elde etmeye çalışsın...
2. Urumçi: Bahsettiğiniz kadrolaşma konusunda da size karşı çıkacağım... Bahsi geçen bakanlıklardan Sağlık bakanlığında kadrolaştığınızı ben biliyorum aynı şekilde MEB ve İçişleri bakanlığında da kadrolaştınız... İlle hükümet olmanıza gerek yok bu kadrolaşma için başka parti hükümetleri ile iyi geçinerekte bunu başabilirsiniz ki İçişlerinde bunu görebiliriz...
Saygılar...