Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Malik Ecder Özdemir Gündemi Değerlendirdi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.01.2010, 22:02   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4550 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Malik Ecder Özdemir Gündemi Değerlendirdi

. Diğer vekiller ceplerini doldurmakla meşgülken CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemirin yaptığı basın acıklamasını çok samimi buluyorum ayrıca sivasımız için gecesini gündüzüne katıp elinden gelen bütün imkanları sivas için kullandığını tahmin etmek hiçte zor değil Fakat bazıları sivasımızın ekmek kapılarının bir,bir kapandığı halde hala AKP ne yaparsa doğru yapar düşüncelerini taşıdığını üzülerek gözlemliyorum ve bu sürec böyle devam ederse sivasımız kayıp edenlerin saflarına mahum olmaktan kurtulamaz sivasımızda İnsanlar takım tutar gibi parti tuttuğu sürece karanlıklara mahkum olmaktan kurtulamayız
Ben bu partiye (AKP) iki dönem oy verdiğim halde vermez olsaydım. Bazıları gibi bu partiyi savunma ihtiyacı duymuyorum duymamda.Bilakis hatalarını her fırsatta eleştiriyorum ve eleştirmeye devam edeceğim cünki ben oy verdim doğal olarakta AKP'Yİ eleştirme hakkım var diyorum