Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt?
Formasyon derslerinni verileceği üniversiteler belirlenirken ne yaptı sayın Özdemir,onu da merak ediyorum..belediye ççukurunda birisi boğulup öldükten sonra soruşturma açmak gibi bir şey işte!
|
Haklısın Ötüken ama o vekillik bir durum değil ki... Üniversiteler başvurmuş sonucunda YÖK sekiz ile izin vermiş bunların içerisinde Ankara bile yok... Aslında Malik bey'in dediği tam olarak şuydu habere koymamışlar... "Muhalefet vekili olarak yapabileceğim bu, başvuru yapıldığında iktidar vekilleri kulis yapmalı benim o zaman yapacağım kulis zarar getirir benim yapacaklarım bundan sonra başlar" dedi sonrada "aslında tüm illerde olması gerekli bu formasyon dersinin, yani neden Yozgat'taki çocuk Sivas'a ya da Konya'ya gitmek zorunda kalsın ilk etapta Sivas'ın sorununu bir çözelim sonra da Tüm illere verilmesi için çaba harcarız" dedi... Yani aslında yine Sivas'ı düşündü... Bak ben vekil seçilmeden önce tanıyordum kendisini, benim gördüğüm CHP vekilleri içerisinde Sivas'a bu kadar aşık adam görmemiştim ama acemiydi... Aradan bir kaç sene geçti hiç görüşmedik bu güne kadar ve şimdi görüyorum ki o acemiliği kalmamış ve bu Sivas sevgisini birleştirmiş, çok içten ve net konuştu, uzun zamandır böyle bir siyasetçi görmedim Sivas'ta... Eğer benim içtenliğime güveniyorsan inan zaten sevdiğim birisiydi daha da mutlu oldum birşeyler yapmaya çalıştığını görünce... Sahipsiz değiliz dedim... Son 1 yıldır bende umutsuzdum belediye seçimlerinden beri olanlar çok üzdü beni Sivas'la ilgili bak evimi kapattım Sivas'a döndüm bir kaç ay bari birşeyler yapabilirim dedim fakat hakikaten sahipsiz değilmişiz.