Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Hesap Değişti
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 00:44   #35
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Hesap Değişti

Arkadaşlar belediyecilik ap ayrı bir durum, herkes başkanların beğenmediği yönlerini yadırgar ve eleştirir bende burada çoooook Sami Aydın'ı eleştirdim halende eleştiririm, AKSU olsun, Kent Meydanı olsun ama onun dışında da Paşafabrikası ve yine AKSU diyeceğim bu konular gibi konularda da övmüşümdür, siyasi görüşümü herkes biliyor o bakımdan şaşırabilirler Doğan Ürgüp'e neden karşı çıkmıyor bu diye söyleyeyim çok iyi olduğundan değil veya Sami Aydın'dan iyi olduğundan değil ya da kötü... 1 sene olmamış seçileli ben kendimce nacizane 1 sene verdim kendisine bir seneden sonra yaptıkları ve yapmadıkları ile eleştirir ya da överim ama sitemizde hiç karşılaşmadığım ve hiçte yakıştıramadığım bir durumla karşılaştım söylemeden geçemeyeceğim ben önce geldim sen sonra geldin buna gerek yok zira olay Sami Aydın meselesi yani Doğan Ürgüp'e bile gelmesi bence yanlışken olay site üyelik zamanlarına gelmiş...

Doğan Ürgüp'ü eleştiren arkadaşlar eleştirilerinizde haklı olabilirsiniz ama Osmanlı sanırım Sami Aydın'a karşı Doğan Ürgüp'ü örnek vermemiş, siz Ürgüp'ü eleştirdiğinizde sahiplenme güdüsü ile cevap vermiş yani olay Ürgüp-Aydın farkı değil Aydın belediye de ne yaptı vekilliği bu karakteri ile nasıl yapar? Bu tartışılmalı... Halktan uzak birisi belki belediye başkanlığı yapabilir ama kesinlikle Vekillik yapamaz yani BOUN haklısın halkla görüşüp iş yapmayan belediye başkanı olacağına halkla görüşmeden çalışan başkan olsun ama vekillikte o kopuklukla çalışan vekil olamazsın ille de görüşcen ki bu beceri bana göre de Sami Aydın'da yok kendim yaşadım ondan biliyorum... Önceden ne yaşadığımı seçim dönem burada anlatmıştım şimdi tekrar gerek duymuyorum...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...