Kıbrıslı@
Abi mesele sen önce geldin falan değil.Ama daha dün siteye girip de hemen üyeler hakkında yargıda bulunmak da doğru değil.2 mesajıma bakıp da "Sen körü körüne Sami Aydın'cısın" diyene ben de Sami Aydın'ı eleştiren mesajlarımı gösterip yanıltmalıyım değil mi?
Mutlu İtik@
2004-2008 arası Sivas'ta yoktum.Buna rağmen Sami Aydınla defalarca karşılaştım,el sıkıştım,çoğu zaman da yanından gelip geçtim.Ayrıca terminal arazisinin bulunğu yere yaklaşık 100 milyon euro yatıracak şirketler vardı.Dev AVM'ler sıra bekliyordu ki bu da şehre yeni bir vizyon,yüzlerce insanın ekmek parası kazanamsı ve önemli bir eksiğimizin giderilmesi demekti.Artık küçücük yere yığılmayı bırakın.şehri yaymalıyız artık.çarşı trafik kaldırmıyor artık.Ayrıca Hilton hangi şehirde,şehir merkezine otel açmış diyorsun da yanı başımızda KAyseri'nin tam merkezindeki otelin Hülton olduğunu sanıyordum,yanılyor muyum?
Alıntı:
Osmanlı Nickli Üyeden Al?nt?
o zaman sayın Ötüken Sami Aydını Yükseltip Doğan ürgübü küçültme veya beceriksiz gözterme
Şimdi Soruyorum Ötüken Sivasın Temel bazı sorunları varken bütçeyi ucu açık parka gömmenini ne mantığı vardı bu sivasın geleceğini hiç etkilemedimi sence
Sivasın Tek Sorunu Parkmıydı
|
Kardeş senin mantığınla bu ülkede statlar,kültür merkezleri,AVM'ler yapılmamalı.Uluslararası organizasyonlar düzenlenmemeli.Önce fabrika yapılmalı,insanlar işe sokulmalı.Sinemalar,tiyatrolar yapılmamalı.Ülkemde 15 milyon işsiz varken neme lazım bunca şey?
Ben bu ülkeye vargi veriyorsam,amlak vergimi,ÇTV'mi,çöp vergini günün gününe yatırıyorsam,bunların karşılığında da parkımı da görmek isterim.Çünkü şahsi ihtiyacım iş değil.Bir doktorun belediyeden beklentisi işsizleri belediyeye alması değildir.Sonuçta bu şehirde sadeec işsizler yaşamıyor.Orta gelirlisi var zengini var.Onların ihtiyacı parktır,yoldur,sosyal alanalr,piknik yerleridir.belediye de bu ihtiyacı karşılamak zorundadır.