Alıntı:
sivasli_boy Nickli Üyeden Al?nt?
Zaten bu memlet şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanların pisligidir bu soygunculara hırzızlara cesaret veren darbecileri koruyup kollayan bası kapalı ogrecileri universiteye sokmayan türkculuk ,turkculuk diyerek apo yu ipten alan sol partiler nederse basım gozum üstüne diyen MHP mi gulunç AKP mi  )
|
Memlet değil memleket,şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanların pisligidir değil şu an ne durumdaysa MHP ve CHP ye yetki verilen zamanlardan dolayıdır denebilir, hırzız değil hırsız, ogreci değil öğrenci, Türk'ün T'si büyüktür ayrıca türkculuk değil Türkçülüktür, nederse değil ne dersedir tüm cümlenin sonunda da soru işareti olur...
Bütün bunların dışında CHP'ye en son ne vakit yetki verilmiştir? O yetki verildiğinde sen kaç yaşındaydın ve bana anlatırsan sevinirim çok okumuşsun yakın tarihi CHP'nin o yetkili olduğu zamanlardan kalan, günümüzdeki pisliklerin nedeni nelerdir? Türkiye'de artık sağ sol partilerin olduğunu düşünmüyorum, ilk ayırım Liboş ve Ulusalcı farkıdır buna başım gözüm üzerine demeyelim de aklın yolu birdir desek nasıl olur?
Siz sağcının solcunun birbirini kırdığı zamanlarda kalmışsınız ama şimdi şükürler olsun öyle birşey yok... Çok solcu ve ülkücü arkadaşım var birlikte oturup tartışabiliyoruz ama sanki AKP bunu istermişcesine açılımlar yapa yapa bu halkı birbirine düşürüyor... Artık insanlar Kürt-Türk diye ayrılıyor, Mersin'de kız yüzünden çıkan bir lise kavgası etnik kavgaya dönüşüyor, Polisler linç edilmeye çalışılıyor, Edirne'de halk-halkı linç ediyor, İzmir'de olanlar ortada, kendisine hizmet eden otobüsün içerisinde komşusunu yakar oldu insanlar...
Siz eğer Türk gelenek, görenek ve Töresini en önemlisi Devlet Yönetim modelini, tarihdeki yönetim geleneklerini bilseydiniz "ben geçmişte ne yaptım" diye kafanızı keser atardınız ve eğer okuduklarınızı yazın dilindeki Türkçenizle okuduysanız korkarım çok şeyi yanlış anlamışsınızdır...
Saygılar...