Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir kadar diğer vekillerde ilgilense sanırım şuan daha farklı bir yerde olurdu Sivas'ımız. Kendisini bu davranışından dolayı kutluyorum.
|
Vallaha abi AKP'li Sivas vekillerine bakıyorumda hiçbirisinin bırak Sivas'ı Türkiye hakkında bile bir tek önergesi yok ayrıca
4 AKP'li vekilin altında imzaları bulunan kanun tekliflerinin
toplamı 1 elin parmaklarını geçmez olanların hiçbirisi de Sivas'la alakalı değil zaten...
Hepsini geçtim Malik Bey'in 4 Eylül'ün "Ulusal Mücadele Bayramı" olarak ilan edilmesi ve Sivas'ın resmi olarak "Cumhuriyet Şehri" ünvanını alması için verdiği kanun teklifinde bunu dışında Dikimevi ile ilgili Muhsin Bey ile verdikleri bu siyaset içermeyen 2 teklif ve önergenin altında bile imzaları yok... Bu artık memleket düşmanlığına geliyor...
Bu basın açıklamasının yapıldığı gün Sivas'ta AKP'nin bir etkinliğinde 2-3 vekilde geldi Selami Uzun ile Hamza Yerlikaya'yı gördüm diğerleride var mı hatırlamıyorum ancak hiçbirisi ne trenler mevzusuna ne de stad ve formasyon konusuna girmediler, aynı gün içerisinde birbirlerine metrelerce uzak iki yerde aynı saatlerde yapılan iki ayrı toplantının birbirinden bu kadar farklı olması iki parti vekillerinin Sivas'a bakışını göstermektedir...
Saygılar...