Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Malik Ecder Özdemir Gündemi Değerlendirdi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 18:50   #15
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 842 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Malik Ecder Özdemir Gündemi Değerlendirdi

Daha sonra gazetecilerin soruların cevaplandıran Özdemir, gelen "Verdiğiniz 30'a yakın soru önergesi var bu soru önergeleri ve çalışmalarınızda yanlız kaldınız mı?" sorusuna şöyle cevap verdi. "Evet, soru önergeleri genelde yalnız verilir ancak biz Merhum Muhsin Bey ile -kendisini de saygı ile anıyorum- Dikimevi konusunda birlikte çalıştık ancak iktidar vekillerine birlikte gitmemize rağmen bize destek olmadılar, Milli Savunma Bakanı ile görüşmeye gitmek istedik birlikte gelmediler bizde Muhsin Bey ile ikimiz gittik, başka konularda da yanlız ya da Muhsin Bey ile Ankara'da çok çalıştık ama hiç AKP vekillerini bizimle birlikte göremedik, benim önergelerim dışında onlarında önergelerine ve çalışmalarına bir bakınız sadece şu rakam çıkar karşınıza:sıfır" Belediye ile ilgili bir soruya da "Sivas için iktidar muhalefet farketmez tüm vekillerin belediyeye sahip çıkması gerekli, bizler toplantılarda, Ankara'da hep destek oluyoruz belediyemize... Sivas için sahip çıkmalıyız, didişmemeliyiz." dedi...

Yukarıdaki paragraf da aslında mevcut iktidar partisinin Sivas vekillerinin ne kadar Sivas vekili(!) oldukları, karakterleri, anlayışları, Sivas'a bakışları vs vs vs her şey belli oluyor. Bu adamlara beddua okumak istiyorum ancak susuyorum, bunları adam diye kendisine vekil tayin edip, seçip gönderen halkın kalitesini düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum!...

Sayın Sivas Milletvekilimiz Malik Ejder Özdemir'e duygularımıza tercüman olduğu için şükranlarımı sunarım. İnşallah birlik olup Sivas'ımız ve Sivasspor'umuzun menfaatlerini korumak için çalıştığımızda başarılı olacağız!

Konu BOUN tarafından (10.01.2010 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor...