Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sohbet Odası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.01.2010, 14:27   #10370
58Sevda
Usta Yiğido

58Sevda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58Sevda Şuan 58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2013 00:40

Tecrübe Puanı: 748 58Sevda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SOHBET ODASI

Rallim abi..

yazinizi sonuna kadar okudum ve elbette hak verdim, bunu onceki yazimdada belirtmistim, uyeler buraya guzel sohbet olsun diye, sivasimizda ne olup bitti diye merak edip girmektedir.. Ben bu siteye Salim abi ve Cley abi'nin tavsiye etmesi yuzunden geldim. ama galiba gerilimin yuksek oldugu zamanda uye olmusum, benim uye oldugum ilk gun seviyesiz tartisma var di, oda bu topicteydi. ikinci gun hic beklemedigim bir tavir ile karsilastim ve acikcasi cok uzuldum. nedenini pek te anlamadim. beni ss.com'dan da bilirsin abi simdiye kadar orada hic bir kusurum oldumu? dun bir laf yuzunden ben dahil 2/3 uyemiz de cok alindi... Ben Gonul ablaya bir soru sordum, bize denilen burasi cop catan sitesi degil dendi. eger bizim bir art niyetimiz olsaydi emin olun sivaslilar.net yerine o sitelere girerdik. bir bu topic degil abi, bir iki topic daha var, mesela hangi partiye oy verirsin diye orada bile duzgun tartisilmiyor.. partini belirtiyorsun soyledigine pisman oluyorsun, hani diyorsunuz ya haberlerede yorum yazin diye, ben bu topice istedigim partiyi yazsam tepki topluyorum ve bu nedenle istenmeyen olaylar oluyor, bunun daha cok ornekleri var...dedigim gibi dunku olan olaylar hic mi hic hosumuza gitmedi. eger bu tip olaylardan kacinmak istiyorsanin esit davranmak lazim...

umarim dunden sonra Gonul, Sandy, Hasret, ablalar geri doner... sonucta onlar bu sitenin eski uyeleri ve bu sekilde gitmeleri cok uzucu oldu... burdan onlara sesleniyorum insallah ablalar geri gelirsiniz... hersey unutulur, bunlarda unutulur.

allaha emanet olun...
58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı 58Sevda'e Teşekkür Ediyor...