Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt?
Tr de islami ele alan parti kurulamaz, kurulsada hemen kapatilir, lideride asilir.
Kilise, patrikhane acilisindan neden korkuyorsunuz ?Kendinizemi güvenmiyorsunuz ?
Davos Fatihligi secime yansimadi, müsterih olun...
Akpartiyi iktidara halk getirdi, isterse yine halk götürür...
cok hata ve eksigine ragmen 86 yilda görülmüs (belki de) görülecek en dogru olusumun adidir bana göre.
Bir tane daha gelmistir böylesi (menderes)lakin ömrü daragacinda sona ermis.
Alternatif Saadet partisi,düsünceleri vaadleri bence mükemmel,ama ne yazikki onlarda adil düzen getiremez,Tayyip Erdogan´a "irticaci""dinci" diyenler,ondan daha radikalleri asmazlarmi ?
Oysa adil düzen icin adil düzenin yolunu rahatlikla tıkayan koltuklari demokratlarla alinabilir, darbeciler demokratlarla temizlenebilir, AYM demokrat cumhurbaskanları ile parti kapatamayacak düzeye getirilebilir.
Ak Parti bunları demokrat kimlikle temizleyecek hüviyete sahip ve bunda basarili.
Adil düzen icin 2014 ´e kadar Forza Akparti...
|
Bu yorumu okurken nedendir bilmiyorum "Zaman Gazetesi"nden bir köşe yazısı okuduğum hissine kapıldım.
Bu hemşerim STV'deki akşam haberlerini çok izliyor olmalı.

Hayali darbeciler, aydınlık gelecekler, en doğru parti(AKP) gibi "PROPOGANDA" kokan yandaş(yalaka) medyaların hayal ürünlerine bu hemşerim inanmış (yazık garibim

)
Hayal gücünden uzak sadece gerçekleri anlatan(bulabilirsen tabi

bazıları yandaş, bazıları karşıt) tv kanalları izlemeniz dileği ile.