Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.01.2010, 21:46   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 954 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart MHP' den Yerlikaya' ya İnkılap Tarihi Kitabı

AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın tarih bilgisinin zayıf olduğunu ileri süren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan, Yerlikaya’ya ilköğretim okullarında okutulan İnkılap Tarihi kitabı gönderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Teşkilatı Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın hafta sonunda partisinin istişare toplantısında yaptığı açıklamalara tepki göstermeye devam ediyor.
Hamza Yerlikaya, 1999-2002 yıllarında arasında koalisyon ortağı MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’ı neden idam etmediği, neden İmralı’ya yerleştirdiği, neden uçaktan atmadığı gibi konularda açıklamalarda bulunmuş, terörist başının şu an idam edilmesini isteyen MHP ve Bahçeli’yi sert bir dille eleştirmişti.
Bunun üzerine Yerlikaya’ya tepki gösteren MHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan’da dün düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’ya tarih bilgilerinin artması için ilköğretim okullarında okutulan inkılâp kitabı göndereceklerini söyledi.
Özkan, AKP hükümetinin sürekli Milliyetçi Hareket Partisine sataştığını söyleyerek, AKP Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın sadece seçim zamanı yaklaşınca oy toplamak için Sivas’a geldiğini ifade etti.
Özkan, Yerlikaya’nın Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kürşat Ergün’ün yaptığı açıklamaya cevap verememesine ise “Partimizin İl Başkanına karşı çıkıp konuşabilmek kendisinin harcı değil” dedi.
Özkan “Şimdi soruyorum Sayın Yerlikaya’ya Osman Baydemir’in hükümete küfür ettiği zaman neden onu uçaktan atmadı da MHP’ye gelince aslan, Baydemir’e gelince kedi kesildi. Başbakan’ın bile anlatamadığı, içişleri bakanının dahi izah edemediği açılımı tartışalım.” açıklamasını yaptı.
Yerlikaya’yı bir televizyon kanalında açık oturuma çıkmaya davet eden Özkan, Yerlikaya’nın tarih bilgilerinin yetersiz olduğunu da söyleyerek, “Tarih herkesi hak ettiği sıfatla anmaktadır, seni de hak ettiğin sıfatla anacaktır, İlköğretim okullarında okutulan İnkılap kitabını oku da Kurtuluş Savaşı’nda ki hainlerle bugünkü açılımcıların isteklerinin birebir aynı olduğunu öğrenesin” şeklinde konuştu.
Özkan ve Parti üyeleri açıklamanın ardından PTT İl Müdürlüğü’ne giderek İnkılâp Tarihi Kitabını AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’ya ulaşması için postaya verdi.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla