Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Hükümet Konağı'ndaki üç salona üç valinin ismi verildi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.01.2010, 13:15   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4588 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Hükümet Konağı'ndaki üç salona üç valinin ismi verildi

Sivas hükümet konağındaki salonlara verilen isimler sivasımız için gercekten calışanlara hak edenlere verilmesinden yanayım sivasımızda yüzlerce vali geldi gecti ben öyle vali tanıyorumki isminide vereyim aydın güclü bu vali sivasımız için zerre kadar calıştığını sanmıyorum benim evim sivasta vali konağıyla capraz konumda (12 sene önce istanbula taşındım) zamanında öyle şeylere şahit oldumki hayret edersiniz bu valinin hanımı sözde spor koşu yaparken devletin valinin jipi arkasında saatlerce onu takip ediyordu neymiş hanımefendi susarsa su terlerse havlu rahatsızlanırsa doktora götürecemiş yine aynı hanım efendi tam karşımda bir ilk okul vardı vali reşitpaşa İlköğretim okulu kendiside öğretmen olduğu için hemen evlerinin yanındaki okula tayin edilmiş bu normal diyelim normal olmayan okulun müdürünün odasına kendi gecip müdürüde hizmetlilerin odasına göndermişti bunu ömrüm boyunca unutamam asıl anlatmak istediğim her vali sivasımız için calışmaya gelmiyor bazılarıda atandıkları için mecburen geliyor gercekten sivasımız için calışana can kurban