17.01.2010, 23:14
|
|
|
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
|
Cevap: Bir Öğretmende Bulunması Gereken...
Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
bu forumda hiçbir zaman öğretmen olduğumu dile getirmedim .. mecbur kalmadığım sürece de yapmam..bunu hiçbir zaman bir böbürlenme meselesi de yapmadım yapmaktan da Allaha sığınırım. en büyük öğretmen hayattır tecrübedir.meseğine görüşüne rolüne bakmadan sitedeki herkesi takip etmeye çalışıyorum ki bir şeyler öğrenirim diye.. çünkü ben aciz biriyim bilgim az tecrübem az.benim için insan insandır.ben sınıfta bütün değerlerimi bırakırım ,, değrlerimi aşılamam çocuklara onlara bir değer sistemi oluşturmalarını aşılarım.. bu foruma bakarak insanlar hakkında kaaanate varamazsın.ben kabul ediyorum. kötü bir insanım. ama sitedeki diğer arkadaşlar öyle değil..
inan benim de uzatmaya hiç niyetim yok.sen de biraz hoşgörülü olda kendince çıkarımlar yapmaktan vazgeç.peki neden bir önceki mesajında yardım etmedikleri için değil yazdın da o zaman sonraki mesajında niye yardım etmeyeceksen yorum yapma yazdın..
bu konudaki son yorumumdur..
|
Cevap :bundan sonra dilşad ne yazmış diye yorumlarını takip ediyim de cevap veriyim adım hoşgörüsüze çıkmasın
Bakarsin hataya dusup tekrar yardim isterim , aciz kulum nede OLsa.
Vesselam iYi geceler . Allah kolaylik versin .
|
|
|