Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.01.2010, 01:36   #4
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 859 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Gürün’de kadınlar daha çok okuyor

Gürün'lü bayanları yürekten kutluyorum. Ne kadar güzel ...Okumayan herkese örnek olsunlar.GÜRÜNLÜ HANIMLARIMIZI ALKIŞLIYORUM VE SİVAS'TA SİYŞAD-SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİMİZE BEKLİYORUZ.

Dünyanın neresinde olursa olsun, her nerede yaşarsa yaşasın. Okumayı, yazmayı seven, yazar ve şair herkesi SİYŞAD -SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİMİZE bekleriz. Sivas'ta yıllardır çok istenmesine rağmen bugüne kadar bir türlü gerçekleşmeyen SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ ni kurmaktan mutluyuz.Birbirinden değerli Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile hepimiz Şairler Yazarlar şehri Sivas'ımıza kültür, edebiyat adına şiiri daha çok sevdirmek, şiiri yaşatmak adına bizlere maddi ve manevi destek olanlar yeterli olmasa da özveri ve coşku ile çalışıyoruz. .Derneğimizde her hafta Cumartesi günleri saat: 12.00-17.00 arası şiir dinletilerimiz vardır. Şiir yazmayı, okumayı, şiir dinlemeyi seven herkes konuğumuzdur.Aramıza katılmanızdan onur duyarız..
Ayrıca Sivas'ımızın ilçelerine de gidip şiir dinletilerimiz olmaktadır. Örneğin ilçelerimizden ilk kez Zara'ya gittik, Zara'da şiir dinletimiz oldu, 5 Aralık 2009 tarihinde Sivas Şiir ve Müzik Esintileri etkinliğimizi Sivas’ın ilçesi Zara’da Zara Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdik.
İnşallah derneğimiz üyeleri şair arkadaşlarımız ile beraber bir günde Gürün'e gelip şiir dinletimizi gerçekleştirmekten onur duyarız..

SABİHA SERİN
SİYŞAD
SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ BAŞKANI

İletişim: sabiha_serin@mynet.com
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla