Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.01.2010, 14:55   #470
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1218 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kadro mu..? Pardon ne kadrosu ablacım..? Dört-dört-iki mi..? Üç-beş-iki mi..?

Ben bir kadronun saha yayılışlarını değerlendiriyim müsadenizle..

Kalede: "1" forma no.su ile Abdullah GÜL

Geri üçlü;

Defansın ortasın da 4 numara Receb Tayyip ERDOĞAN, O'nun sağında 2 no.lu Bülent ARINÇ, solunda 71(Malum Kırıkale'nin plakası) no.lu Beşir ATALAY...Teknik Direktör: Obama, antrenör yardımcısı abdullah öcalan..!

Defans sağlam gibi görünüyor ama jeneriklere aldanmamak lazım..

Bu savunmanın karşısında atak oynamayı seven Deniz BAYKAL ve Devlet BAHÇELİ gibi rakip savunmaların korkulu rüyası iki forvet var.. Bu ikilinin yanısıra zaman zaman gerilerden gelip Kemal KILIÇDAROĞLU ve Oktay VURAL da ataklara katılınca sözüedilen kadro zor anlar yaşıyor...

Yani; o sizin "Türkiye'nin en iyi kadrosu" dediğiniz kadroda revizyona gidilmesi lazım...
Radikal kararlar alınmalı...

Ben çoktan uyandım Kerim...Uyuyanları uyandırmaya çalışıyorum..
Diline sağlık Metin çok güzel betimlemişsin

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...