Aynısınız işte onların etkisinde kalmışınız sizde eskilerin Miliyetçiliğine takılıp kalmışınız miliyetçi oldukta ne oldu milyonlarca insan farklı diye ödürdükte ne oldu siyah diye olmadık işkenceler maruz bırakdıkta ne oldu koca bir hiç yazıklar olsun size be onlarca insanlarla biz yine birlikte yaşıyoruz bizim güneydoğumuzda Türkiyeden bir parça oradaki insanlarda bizden bir parça onlardanda gelin alıyoruz veriyoruz dünyada milyonlarca insan yaşıyor her köken de bırakın artık şu miliyetçiliği bu ülkede milyonlarca insan yaşıyor milyonlarca köken yaşıyor
Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt?
Hükümet yandaşı bir medya kuruluşunun bir dizisinde taraf belirtmek gayesiyle belirtilen bir durum ne kadar vahim.Bu Samanyolu da zaten gitgide uyuz gelmeye başladı bana.geçen Cuma Namazını eda etmek için mescidine girdiğimde devletin fetvasını vermek yerine çıkıp açılımı destek hütbesi okumuşlardı...
|
Diğer kanallardan farksız bende siyasi haberlerine uyuz oluyorum biliyormusun Samanyolun her kanalın siyasi haberlerinede uyuz oluyorum Hükümetin arkasında olmanın ne sakıncası var öğrenebilirmiyim Türkiyenin hükümeti hemde Türkiye kusura bakma ama bunda uyuzluk bişey göremiyorum Çünkü Türkiye bu hükümet sayesinde gelişiyor aynı sizsiniz oradaki insanların oyununa geliyorsunuz Vah vah Türkiye ne hallerde diye takılıp kalmışınız yazık biraz gelişin gelişinki Türkiyeye faydanız olsun azıcık.....
Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt?
Tövbe Estafirullah !!
Ayaga kalkan kim kürtler mi ,sen samanyolunu birak azcik baya etkisinde kalmissin biraz sonrada bana erkenkondu'dan bahsedersin , hayal dünyasina kapilma o kadar ..
hayret birsey ... !
|
Kürtleri ayağ kaldıran kimler Bu devleti korumakla Mükellef sanılan kişiler......