Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.01.2010, 18:42   #547
Ebuhalid_52
Tecrübeli Yiğido

Ebuhalid_52 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebuhalid_52 Şuan Ebuhalid_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 15:46

Tecrübe Puanı: 627 Ebuhalid_52 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

önerimi istiyosunuz bu iş siyasetle olmaz !
bu dünya düzeni siyasetle saglanmaz .

Ötüken

bakın bunları saglıyan kim olursa olsun biz onlara taaa başlarda atatürk döneminde muhtac durumdaydık şimdi olsak nolur (Atatürk döneminde derken yanlıs anlamayın ekonomik yönden dedim)

serkanka58

ben kimsenin müslümanlıgına laf etmedim ben haklıyım şu bu demedim kafandan proje çizipte yazma buraya ..
küçük düşünme diyosun zaten bizde bunun derdindeyiz yık bu sistemi beşeri sistemden dünyaya ne zaman yarar gelmiş ? bizler Osmanlı torunuyuz diye övünürüz 623 yıl hükmetmiş neyle hükmetmiş anayasaylamı ? haramın helalin belli olmadıgı bi ülke nasıl Müslüman bi ülke olabilir evet bu yönden eleştiririm bu ülke MÜSLÜMAN Bİ ÜLKE OLAMAZ!
affınıza sıgınıyorum zina evlerini polis kontrolunde işleten içki sattıran kumarhaneler actıran bi ülke neyin Müslümanlıgına bürünüyor ? Allah'ın hükmü varken çözüme gerek yok çözüm onun kelamıdır . velhasıl şimdi siz iranı arabistanı söyliceksiniz onların şeriatı beşeri şeriat kendi kurallarıda var .Osmanlı aşıklarıyız bu yüzden.

bu devletin başına ister CHP ister MHP isterse DSP gelsin hiç biri düzeni saglıyamaz çünki düzen sistem yanlıs neyse Allah dediğimiz gibi zeval vermesin bu ülkeye .

daha yorum yazmam zaten merak etmeyin fikrimi söylemek istedim selam ve dua ile.