Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.01.2010, 14:47   #593
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 817 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

1. Osman Can in avukati degilim,gercek demokrat oldugu icin" 367´"e haddini bildirdigi icin destekliyorum, sahsi olarak diyecekleriniz varsa muhatabi ben degilim.

2.Sizin ideolijiniz beni zerre kaygilandirmiyor, cünkü batil, yok olmaya mahkum.
Nasil almanya´da nazizim resmi ideoloji iken, italya da fasizim resmi ideloji iken, rusyada marksizm lenizim resmi ideoli yikildi gitti, tarihe karisti ise elhamdülillah,
Bu dayatmaci, batici, zorba, tepeden inmeci yani jakoben bir ideolojide bitecek.
Zulme, haksizliga, adaletsizlige, darbecilige, cetecilige, Kemalizm'e, milliyetcilige, sömürüye, tepeden inmecilige kimden gelirse gelsin karsiyim, sizle alakasi yok

Diyoruz ya, sizin davaniz size bizimki bize...

3. Anayasanin degismesi gerektigi konusunda ayni görüstelerdi,
lakin biri... hic bi dayanagi olmadigi halde;
" ama laiklige karsi odak olan yapamaz" ama kurucu meclis olmali, ama meclis atama yapamaz " gibi kafasindan uydurdugu seyleri dogru sanarken...
Osman Can´ in ama´ si , sarti, surtu yoktu, dayanagida Anayasa idi ve Mahkemenin de bu yolda kararlari oldugunu anlatti.

4.Hala taraf diyorsunuz ve bundan yüzde yüz eminsiniz,acikcasi sevinirim eger öyleyse, artik devran dönmeye basladi sanirim."Cesme baslarini" gercek demokratlar alana kadar 2014´e kadar Akparti diyoruz

5.Zanli= Süpheli anlaminda kullandim bu sifatlada 4 saat sorgulandi, deliller toplaniyor, ve hala aklanmis da degil, yazida ekstra zan da yok !vicdanim rahat...Neden bel alti vurmaya calisiyorsunuz ?

6. Tüyler ürpertici cünkü,acip okuyun Anayasasi’nin 6. Maddesi egemenlik yetkisini düzenliyor.
.Diyorki : “Hic bir kisii veya organ, kaynagi Anayasa’da acikca belirtilmeyen bir kamu yetkisi kullanamaz” Buna ragmen Milletin Meclis’i olan TBMM’nin yasa niteliginde olan anayasa degisikliklerini yapamayacagini bir hukuk adamı olarak iddia etmesi, daha vahimi destekcileri bile bulmasi.

Hep ayni klise laflar " Cok STV izlemis, Taraf gazetesi okumus " ne STV izlerim, nede Taraf okurum,kimin ne okudugundan izlediginden neden bu kadar ilgileniyorsunuz ki ?
Hem okuyanlara, izleyenlere ne olur Cumhuriyet´den Milliyet den, Sözcü den, Star´dan v.s daha kötü olamazlar herhalde...

Devir diktatör devri imis,Demokrasi yokmus ... bunlari derken önce kendi irtiba ettiklerinize, o dönemlere bakin isterseniz ...Eger Hakikati hakikaten ariyorsaniz,hak bildigimi her yerde söylemek benim hakkim degil.

Tesekkürler & Hoscakalin...