Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Müslüman olan AKP'yer oy verir mi?
Amerika'daki çifliginde oturan gulen hoca bu partiyi tutuyo. Bu hocaya ben hoca demem, Turkiye'de 100 tane 1000 tane gerçek Musluman hoca var, buna Amerikalilar hoca desin, Irak'ta 1,5 milyon Musluman öldürdüler sesi çikti mi? Tek kelime soyledi mi? Dinsiz komunistler katil ABD Irak'tan elini çek diye yürürken, AKP bunlar rahat savassin, topunu tufegini bu topraktan geçirsin diye meclise teskere getirdi. tayyipten bir kelam duyan oldu mu Irak'la orda olen Müslumanlar'la ilgili tek kelime etti mi? Ayni hoca gidip Hazret'i Muhammed'e katil diyen papanin elini opmedi mi bi hizmetim olur mu demedi mi? Müslümanlar'i temsil etmekle ne alakasi var bularin. AKP'ye Amerikalilar oy versin, papa versin ben vermem.
Turk olan AKP'ye oy verir mi?
En az 50.000 Turkmen Telafer'de, Erbil'de Kerkük'te araplara barzaninin kürtlerine yem oldu, 200.000 Turkmen sefil oldu eviden suruldu, ne dedi AKP? barzani geldi bunlar ayagina hali serdi, talabaniyle kan kardeş oldular. AKP'ye pesmergeler oy versin ben vermem.
Osmali zamaninda atami dedemi kesen, Karabagda Turk katleden ermeniye yaltaklandilar, ermeni baskaniyla kolkola girip maç izledikleri stada Azeri bayragini sokmadilar. abdulah gul "ne mutlu Türküm diyene" demek ilkelliktir dedi duyan yok mu? Ermeniler AKP'ye oy versin ben vermem.
|