Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Başbakan partilileri tarafından "Peygamber" yerine konuyorsa, "Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir" diye bir şiir okullarda gösteriliyorsa, bacımın örtüsünü parti bayrağı yapıp, eşinin dini yaşama şeklini siyasete sokan bir başbakan varsa, yani din üzerinden siyaset yapan bir parti bu kadar din din din, İslam İslam İslam, Müslümanlık, Müslümanlık, Müslümanlık diyorsa, gereklerini yapıp yapmadığını da sorgulamak halkın hakkıdır... Irak'ta ölen Müslümanlar için ne yaptı? Öldürülmesine neden olan silahlar neredeyse topraklarımızdan geçecek, bomba atacak olan uçaklar Adana'dan havalanacaktı, Filistini bombalayan uçakların İsrail'li pilotları Konya'da eğitiliyor, bunu bu hükümet sağladı, "One minute" diyene kadar onları sınırdışı etseydi, ya da Peygamber efendimize küfreden karikatürlerin sahiplerini NATO genel sekreteri yapmasaydı... Ben de sorguluyorum müslümanlığını ve Türklüğünü bu iktidarın...
Yukarıda yazılanlarda seçmene söylenen bir iki benzetme dışında arkadaşın yaptığı eleştiri sadece iktidar partisine yapılmış eleştirilerdir... Şu anda benim söylediklerimden farklı birşey söylemiyor... Yani Türklük uğruna ve özellikle dindarlık uğruna bu partiye oy verenler bu yazdıklarımıza bakıp tekrar düşünsünler diyebilirim ben sadece...