Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2010, 20:04   #632
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3348 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
ruzgarkayin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
LaEdri,

Saçma sapan suçlama diyecegine oturup yazdiklarima cevap yazaydin,, zaten AKPde aynisii yapiyo, llafa gelince Müslüman lafa gelince Türk, sünnetsiz pkk lilarin ayagina Türk hakimini yolladilar yukarda yazdiklarima cevabin varsa açilimlarii da bir anlat da dinleyelim.

Bunlarin hocasi da boyle, Erbakan hoca gibi millilikle alakasi yok, okuluda 2 tane zenci bebesine sezen aksu şarkısı söyletiyolar sonra da Türklüğe hizmet ettim diye geziniyolar, bir zaman bu hocayi ben de adam zannettim kitaplarini da okuduk ama Kazakistandaki okullari gördüm hristiyan amerikalilarla birlikte çalistiriyolardi, biz aptal miyiz Müslümanligi yanlis mi ögrendik de "la ilahe illlallah" diyecez yetecek "Muhammeden resulullah" demek illa ki şart degil, bunu söylüyolar çocuklara.

Sen de yaz LaEdri, bir de senden dileyelim nasil oluyo bunlar.
tam sallamissin kime oy verirsen ver beni ilgilendirmez ama birine camur atmadan once iyi arastir gulenin okullarinda nasil bir egitim verildigni ne uzerine verildigini arastir ben turkum diyen birinin gulenin okulunda verilen egitime karsi cikmamali bos laflarla millyetcilik olmuyor icraat gerekli emek gerekli genclik yetistirmek gerekli biraz arastirirsan ne demek istedigimi anlarsin
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor...