Arkadaşlar Tüm Sivas'lılar kimlerin haberi var bu konudan bilmiyorum ama Bugün Dikkatimi çekti. Digitürk 18. kanaldan yayın yapan belgesel kanalı İZ tv yi izliyordum ÖZEL GÖSTERİM başlığı altında SİVAS 1993: YANGIN YERİ adlı belgesel vardı. Bende izlemeye başladım baktım hep tek taraflı yayın yapıyorlar sadece SİVAS'lılar suçlanıyordu. Anlayışla karşıladım hepimizin hiç tavsiye etmediği olaylardı yaşananlar ama belgeselin ara yerlerinde bir tane kadını konuşturuyorlar kadının SİVAS'lılara etmeiği küfür kalmıyor. Dikkatli izlerseniz sizde göreceksiniz Yeşil cüpbeli ve sakallıların başı çektiği konu üzerinde sık sık duruyor ama görüntülerin tamamını izledim cüpbeli bir kişi dahi göremedim neyse vardı yoktu konumuz değil. Bu sözleri duyar duymaz hemen SİVAS Valiliğini Ve Belediyeyi aradım durumdan haberdar ettim. Ardından İZ tv yi aradım hakaret içeren yayınları bulunduğu için dava açacağımı söyledim. 15 dk içerisinde belgeselin yapımcısı beni aradı bir bayandı ve SİVAS'lı idi kendiside. Epey konuştuk ama laf anlatamadım orada SİVAS'lılara edilen hakaretleri kendisine aynen söylediğimde nasıl konuşuyorsunuz demeye başladı işte dedim durum bu nasıl ben sizin yüzünüze küfür edince zorunuza gidiyorsa orada konuşturduğunuz kadın küfür edincede SİVAS'lı olarak benimde gücüme gidiyor.
Dedim ve buradaki arkadaşlardan ricam İZ tv yi mail bombardımanına tutalım tepkimizi gösterelim bu belgeseli yaniden yapsınlar veyada o kadının olduğu bölümleri çıkarsınlar emek vermiş yapmışlar sözüm yok ama belgeselide tarafsız yapsınlar.
İZ tv linkinde video izlenemediği için başka bir yerden orjinalini veriyorum dikkatlice izleyin ve dinleyin eğer ben haksızsam konuyu anında kapatın haklıysamda tepkimizi hep beraer gösterelim
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]