Nasıl haberi yok Tayyip Erdoğan'ın o konuşmadan... 13 Mart 2009'da bu konuşma basın toplantısı ile mecliste gazetecilere dinletildi... Ve o dönemde gündem oldu... Başbakan ne yaptı??? Yani şimdi "Böyle bir benzetmeyi yapan benim partimde barınamaz" diyen başbakan o zaman o adamı il genel meclisi adayı yaptı ve kazandı... Peki Aydınlı ne yaptı??? O partiyi aldı aşağıya... Hak yerini buldu ve bulur efendim... Haberi yoktu felan değil bal gibi vardı (
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] alın haberin adresi), şeyh kanatlı değildir onu müritleri uçurur... Peygamber'de derler, 2. Atatürk'te, Son Osmanlı Padişahı 1. Tayyip'te... Ama eninde sonunda böbürlenme padişahım senden büyük Allah var diyen halk çıkar, yetim hakkını yedirmem deyip binlerce insanın ekmeği ile oynayan padişahı indirir oradan aşağıya... Ben sordum cevap alamadım tekrar soruyorum...
-Konya'da neredeyse 6-7 yıldır eğitilen İsrail Pilotlarına ne diyorsunuz??? Ben diyorum ki "One minute" ile oy peşinde koşacağına Filistinlilerin canını alan pilotları Türkiye'de yetiştirme... Sınırdışı et Başbakan...
-Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir diyen şiir kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz? ben diyorumki bu kitabı toplat Başbakan, Okullarda yardımcı kaynak olarak gösterilmesine nasıl izin veriyorsun? Hepsini geçtim demokrasiye sığmaz bu Başbakan...
- Peygamber efendimize küfreden karikatürlerin sahibi, Türkiye'nin hatta bizzat Başbakanın oyu ile NATO genel sekreteri yapıldı buna ne diyeceksiniz? ROJ TV'de aynı ülkeden yayın yapıyor... Ben derdim biliyor musunuz??? NATO'da bu kadar kuvvetli iken Türkiye'den 1 tek bile aday çıkartamıyorsan, Danimarka'nın da olmasına izin verme, ayrıl NATO'dan ama o adama oy verme Başbakan...derdim...
-Başbakan, Irak'ta onlarca Müslümanın öleceğini bile bile, o savaşta kullanılacak silahları Türkiye'den geçirmek istedi, bomba atacak olan uçakları Adana'dan havalandırmak istedi buna ne diyeceksiniz? Ben derdim ki... Meyve nerde ağaç nerde? Ama elimde bir taş olsa hakikaten onlarca mazlumun ölmesine neden olan, Türkiye'nin güneyinde bu kadar istikrarsızlık yaratılmasına neden olan BUSH'un kafasına atardım o taşı... Ne meyve dinlerdim ne de ağaç...