Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.02.2010, 14:08   #662
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12

Tecrübe Puanı: 1118 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Birincisi ben size iftira atmadım, "yoksa siz böylemi düşünüyorsunuz dedim, ve eğer öyleyse" diye sözüme devam ettim. Yazarken insanları kırmamaya özen gösteririm ama bana yazılan yazıları ve sorulan soruları da layıkıyla cevaplarım. Tam anlamıyla emin olmadığım birşey için kesinlikle ileri geri konuşmam bu benim prensibimde yok. dikkat ederseniz ben yazılarımda hiçbir konu için "böyle birşey yapmadı", yada "o yaptırmadı şu yaptırdı" gibi iddialarda bulunmadım. Benim karşı çıktığım nokta iddia edilen konuları birebir şahit olmuşlar gibi anlatılmasıdır. Ve bazılarının hakaretleri ve kendi düşüncelerini zorla başkalarına da kabullendirmeye çalışanlardır ki bu konuda da hiçbir zaman için başarılı olamayacaklardır.... Yinede şahsınıza karşı saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız afedersiniz...
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslı fd'e Teşekkür Ediyor...