Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.02.2010, 15:43   #663
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3325 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

yazik yazik cok yazik benlik suurunun insanlara neler yaptirabilecigine burada sahit oluyorum sunu acikca soyleyebilirimki bu ulke hep bu ulkeyi seviyorum diyenlerden cekti size acik soyleyim ben doyu bir mhp liyim daha dogrusu ulkucuyum bunu sitemizin degerli insani hasan abi bilir bu ulke ben ulkemi seviyorum diyip devletle toplum arasina duvar urenlerden cekti kimse oz elestiri yapmiyor biri basariliysa onu asaya cekmeye calisiyoruz onun basari sevyesine cikmaya calismiyoruz en buyuk kayip burada basliyor bazi arkadaslar beni bir takim seyleri anlayamayacigimi yazmislar farkinda degillerki yazdiklari seylerin anlamsiz oldugunun farkinda degiller bu arkadaslar bunun farkinda degiller galiba anahtar veririm araba veririm tencere tas veririm diyip benim insanimi kandirarak kanini emen dusunce iflas etti farkinda degiller milletin en degerli seyleriyle alay eden zihniyet ezaniyla kuraniyla kimler alay etmeye kalkisti kendi odilojik cikarlari uguruna degerli basbakannii kimler idam sehbasina gonderdi apo suriyeden cikartilinca oldurulecigini bilen amerika sahte bir oparesyonla yakalayip turkiyeye sartla teslim edince o donemin hukumeti seneye secim var aman iyi bir firsat hemen idam edilmemek sartiyla teslim alip bes yildizli imranli oteline koyan herkesin gozunden kacan taktim yasasina imza atanlarin siyaset anlayisi artik bu ulkede iflas etmistir niyetim kimseyi kirmak veya baska bir idolojiyi karalamak degil ben herkesi oz eletiriye davet ediyorum ben artik ulkemi bir adim ileri goturcek hareketin yanindayim ulku bir yasam tarzi bir sevdadir ulkeyi sevmektir halkina hizmet demektir insanini sevmektir parti milliyetciligi artik bitmeli kim hizmetin yanindaysa ben oradayim sahte seylerle urasacak zamanim yok
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...