Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas hakkında hangi kitabı tavsiye edersiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.02.2010, 23:16   #9
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1360 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivas hakkında hangi kitabı tavsiye edersiniz?

Alıntı:
ayten58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gız goramaz kele ben diyecadim altıncı şehri sendemi ohudun çok guzel ile dalmi süper bir kitap gülmekten gendimi alamıyom ohurken gı birde ben tarihe çoh düşkünüm kitaplığım hep tarih kitabıynan dolu gı başga bir kitap alıyım diyi çıhıyom ya bir türlü beceremiyom gene tarihle elakeli bir kitap alıp geliyom gı goramaz baada bir gaç değişik kitap gosdertsene gurbanım hadi gozüü yiyim goo.goramazcım şaka bi yana cidden başka kitap alamıyorum yahu bi kaç tarihi roman önerirmisin sana zahmet güzelim ay tarihi değil yahu roman ama aşkda değil macera olabilir ne biliyim sen hocasın daha iyi bilirsin yahu şimdiden teşekkürler.
Ablacım tarihi roman deyince akıma ilk orhan pamuk geldi ama o adamı artık sevmiyorum onun benim adım kırmızı romanı güzel.. ama ülkeme laf ettiği için onun kitaplarını okumuyorum artık ama okumak istersen korsanını al para kazandırma ona ( şaka tabiki )

Ablacım Cengiz Aytmatov '' Dişi Kurdun Rüyaları '' çok güzel . Tavsiye ederim.Kırgız yazardır . Soydaşımız sizin hoşunuza gidebilir..

Saygılar