Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2010, 02:57   #692
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22

Tecrübe Puanı: 700 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Urumiçi Mhp ne olduğu belli özellikle geçmişte iyi tanıyoruz o bahçeliyi şimdide meclizteki halinide gördük
Allah aşkına söylediklerime yorum yapmaktansa sadece MHP'yi kötülüyorsunuz, ben MHP'ye oy istemiyorum agalar, beğler ben AKP'ye verilen oylara artık yeter diyorum sadece... Haa Bahçeli'nin meclisteki halini gördünüz demek, ben yanlış görmüşüm demek MHP sıralarından yüzlerce insan kalkıp AKP sıralarına gidip saldırıda bulundu... Hatta Sn. Başbakan'ı Peygamber olarak tanımlayanda zaten MHP Aydın İl Başkanı, onu alkışlayanlarsa MHP seçmeniydi... Şimdi Sevgili H_Turan arkadaşım birileri senin üzerine yürüse ne yaparsın? Geçmişten iyi tanıdığınız MHP'nin hakkında geçmişe dair bir kaç yorum yapında konuya açıklık getirelim. Nedense ben buradan ne zaman AKP'yi eleştirsem birileri MHP'yi de gördük diyor, ne gördüyseniz sorun tekrar tekrar izah edeyim AKP'yi de gördük vesaire demek yerine... Aynı zamanda dipnot olarak belirtiyim Sn. Bahçeli Cumhurbaşkanlığı seçiminde uzlaşınca çok iyi bir adam, tabanını sakin tutunca çok iyi bir adam, YÖK kanunu üzerinde "Baş Örtüsü" konusunda anlaşınca iyi adam (ki dün gene çağrıda bulundu YÖK kanunu üzerinde değişiklik için AKP'ye ama saygıdeğer yandaş medya tabii buna da ket vurdu, demek Ülkenin ve Müslüman halkın çıkarları söz konusu olduğunda uzlaşabiliyor, üstelik saldırıya uğradıktan sonra), neyse efendim ülkeyi 8 senedir tek başına iktidar olarak yöneten bir baskı yönetimi var bunlar kalkıp sayısal çoğunluklarıyla bir parti sıralarına saldırıyor, üstelik saldıran partililerinde Başkanı yani Sn. Başbakan kürsüde o an, hiçbir ikazda da bulunmamakta hatta olaya sevindiği bile yüzündeki sinir kızarıklığının düşmesinden gözlemlenebilir. Neyse efendim böyle bir durumda sen tut AKP'liler MHP sıralarına saldırsın, üstelik Bahçeli'de o sıralarda en öndeyken, sayısal üstünlüklerine güvenerek kavga çıkarsınlar üstelik tekrar söylüyorum MHP sıraları önüne kadar teşrif edip sonra hani hukukçu olmamdan dolayı söyleyim meşru müdafaa durumundaki MHP'liler kavgacı olsun, hatta onu geçtim 80 evveliyatı Cuma namazı çıkışında "Müslümanlığa" sıkılan kurşunlara göğüs geren ülkücüler tüü kaka, o günlerde marksist-materyalist kültür ve toplum karşıtı işgale karşı seyirci kalanlar çok Ulvi Müslüman olsunlar, hatta peygamber ilan edilecek kadar. Yok öyle yağma...