Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.02.2010, 12:28   #8
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 842 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yatırımcı küstürülmesin, takdir belediyenin

Alıntı:
duch Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu boun un belliki ya belediye kuyruğuna basmıs bu adamları destekliyo yada bununda bi cıkarı war ulan arkadas bu konuyla ilgili tüm haberlere bir yorum yazmıs hepsindede diğer yorumlara zıt yorum yazmıs . ben bir sivaslı olarak yorumumu yazdım o arkadasta belliki o adamların cevresinden biri bos yere cırpınma herkes doğruyu görebiliyor boun sen kendi dediklerini savun ama boşa kimsenin kimseden üstünlüğü yok belediyeye imar planına uygun proje götürsünler isterse 200milyonluk yatırım yapsınlar ama işte işlerine gelmiyo
Benim şahsımla ilgili hiç bir durum yok arkadaşım, ben Sivas'ta yaşamıyorum zaten, yılda bir kaç hafta ancak gelip kalabiliyorum fakat benim değil güzel memleketimin kuyruğuna basılınca rahatsız oluyorum. Türkiye'de bir çok şehire gidiyorum, yıllardır Türkiye'nin yaşadığı gelişim ve dönüşümü canlı bir şekilde izliyorum ve prangalarından kurtulup ''muasır medeniyetler'' seviyesini yakalaması gereken Sivasımıza bir pranga daha vuran olursa bundan fena halde rahatsız oluyorum. Benim kimseyle ne düşmanlığım olur ne problemim benim derdim, güzel memleketim! Anlatabildim mi? Ayrıca şahıs olarak Sayın Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü çok sevdiğimi de belirtmeliyim. Ancak iş icraate gelince????