Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - SİVASLI ÜNLÜLERİ TANIYALIM!!!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.02.2010, 21:40   #43
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: SİVASLI ÜNLÜLERİ TANIYALIM!!!

Alıntı:
yiğidoturan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
mustafa küçük şebinkarahisarlı daha önce sivasa bağlı olduğu için çoğu sivaslıyız der

bu atilla ilhanla çolpan ilhan kardeşler ilk kez burda duydum sivaslı olduklarını ben izmirli biliyordum
ATİLLA İLHAN: Sivas ili,Gürün ilçesi Hamidiye Mahallesi cilt 2, 66 Hane numarası.. Buraya kayıtlıdır... Hatta Gürün'deki evlerinin olduğu Menekşe Caddesinin adı "Atilla İlhan" caddesi yapılmıştır, ev de müzeleştirilmek üzeredir...

İlk mesajda İlhan Kesici eski vekil olarak gösteriliyor... Hali hazırda CHP İstanbul vekilidir...

Cem Yılmaz'ın baba tarafı Gürünlüdür ve babanesinin köyünde kullanılan lakaplar GORA ve AROG'daki isimlerdir (Ceko, Logar felan)

Türkiye'de birçok rekor sahibi ve 30-40 yıldır kırılamayan rekorların sahibi, Balkan rekorları sahibi Zeki Öztürk...

Erdal Öz, biyografi kitaplarının ustasıdır... "Gülünün solduğu akşam" kitabı Türkiye'de gelmiş geçmiş ençok satan kitaplar içerisinde ilk 5'tedir...

Hatice Aslan, 3 Maymun'un muhteşem oyuncusu, harika insan, güzel ruhlu insan da Sivas'lıdır...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...