Alıntı:
yiğidoturan Nickli Üyeden Al?nt?
mustafa küçük şebinkarahisarlı daha önce sivasa bağlı olduğu için çoğu sivaslıyız der
bu atilla ilhanla çolpan ilhan kardeşler ilk kez burda duydum sivaslı olduklarını ben izmirli biliyordum
|
ATİLLA İLHAN: Sivas ili,Gürün ilçesi Hamidiye Mahallesi cilt 2, 66 Hane numarası.. Buraya kayıtlıdır... Hatta Gürün'deki evlerinin olduğu Menekşe Caddesinin adı "Atilla İlhan" caddesi yapılmıştır, ev de müzeleştirilmek üzeredir...
İlk mesajda İlhan Kesici eski vekil olarak gösteriliyor... Hali hazırda CHP İstanbul vekilidir...
Cem Yılmaz'ın baba tarafı Gürünlüdür ve babanesinin köyünde kullanılan lakaplar GORA ve AROG'daki isimlerdir (Ceko, Logar felan)
Türkiye'de birçok rekor sahibi ve 30-40 yıldır kırılamayan rekorların sahibi, Balkan rekorları sahibi Zeki Öztürk...
Erdal Öz, biyografi kitaplarının ustasıdır... "Gülünün solduğu akşam" kitabı Türkiye'de gelmiş geçmiş ençok satan kitaplar içerisinde ilk 5'tedir...
Hatice Aslan, 3 Maymun'un muhteşem oyuncusu, harika insan, güzel ruhlu insan da Sivas'lıdır...