Cevap: Baykal Sivas' a gelecek
Yani, AKP'ye oy veren şöyledir böyledir şudur budur diyenler oldu, onlara da karşı çıktım, bir görüşü, düşünceyi, milyonlarca insanın oy verdiği bir partiyi temsil eden genel başkana da böylesi laflar söyletmem ki, devlet adamıdır, yıllarca bakanlık yapmış birisidir, düşüncelerini beğenirsin beğenmezsin ama ben nasıl Tayyip Erdoğan için bu adam, şu herif, gibi kelimeler kullanmıyorsam, saygısızlık yapmıyorsam hiç kimseye de Baykal'ın saygısızlık yapmasına izin vermem... Yani köpek karşı bahçeden bu bahçeye havladığında kötü bu bahçeden karşı bahçeye havladığında iyi köpek değildir... Köpek köpektir kardeşim... AKP'ye bu tavır gösterildiğinde nasıl ayağa kalkıyorsanız siz de başka partiye yapmayacaksınız... Ben Kemalistim yıllarca da CHP'nin içerisinde çalıştım, mücadele verdim, Baykal'ı çok mu severim hayır ama sonuç olarak dürüst bir devlet adamıdır, şimdiye kadar da başka parti başkanlarının yaptığı hataları yapmamıştır, hırsızlık yapmamıştır, adam kayırmamıştır, torpil yapmamış, çevresini zengin etmemiştir... Beğenmediğim yönleri parti içi siyasetidir ki bu da diğer parti sempatizanlarını ilgilendirmez kendi iç meselmizdir... Bu noktada MHP'li ve ülkücü arkadaşlarımı sağduyularından dolayı kutluyorum, açıkça beğenmemelerini söylemelerine rağmen AKP'li olduğu belli olan diğer arkadaşlara hakaret ettirmemişler, hakaret edenleri eleştirmişlerdir...