Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.02.2010, 22:45   #22
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 821 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İmara uygunsuz yapıya müsade etmem

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sana son kez cevap yazıyorum bir daha alıntı yazıp cevap mevap yazmam, anlamak istemeyenle uğraşmam, bu son uğraşım senin için:

Dikkat edersen belediye başkanı eleştirdiğin işadamının televizyonunda bu aşıklamaları yapmış, demek ki son derece demokratik bir ortam var! Adam TV benim ben çalarım ben söylerim havasında değil gibi.

İkincisi gülmek isteyenlere duyrulur, belediye başkanı diyor ki bunlar 80 metre yüksekliğinde bina istediler. Basit bir matematik hesabı: 80/3=yaklaşık 27 kat! Koskoca belediye başkanı halkın gözünün içine bakarak bunu söylüyor ve halk da bu zokayı yutuyorsa, yuttur gitsin, bu halk herşeyin böylesine layık!
Bir Haksızlık Olunca müdala ederim yapım bu meydanı boş buldun kötüle yok öyle sanki tek sen bilgilisin gördük biliyoruz Demek istediğim bu Doğan Ürgüp babamın oğlu değil Haksızlık olunca müdale ederim Yazsanda yine ederim Şimdi Sorarım Bütün Suç Doğan Ürgübün o zaman Şehirlerin Ekonomik ortalamasına ve gelişmişlik ortalamasına Kişi Başına düşün gelirine işsizliğine ürettiği miktara Ama Sivas Köy olmuş gerilemiş beyin gücü azalmış umrundamı Tama Avm olsun Benim ilk önceliğim Sivastır onun geleceğidir Millet vekilleri çokmu masum asıl onlarda bitiyor hemde iktidarda ne yaptılar sivasa Yazık değilmi Hastaneyi kaptırdılar tokata sonra onların millet vekili açıklıyor O medya susuyor doğruya birilerinin cepleri önemli Sivas geleceği değil Ben bu yüzden kızıyorum yoksa Avm yi ilk ben istiyorum daha park city açılmadan 4 sene önce