Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - MUHSİN YAZICIOĞLU
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.02.2010, 23:52   #77
ömer yalcin
Yasaklı
NO AVATAR

ömer yalcin Şuan ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13

Tecrübe Puanı: 0 ömer yalcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MUHSİN YAZICIOĞLU

Sayin Muhsin Yazicioglu, yasarken neden bu kadar kiymeti bilinmiyordu, öldükten sonra kiymete bindi . O yasarken hangimiz degerini bildik, bence birakalim bu laflari,kayip etmeden düsünecektik bu insanin iyi biri oldugunu.
biz burda ne yazarsak yazalim degisen ne olacak hic bir sey. Katiller simdi belkide bizim bu yazilarimizi okuyup gülüyorlardir. Bir seyin degerini elimizdeyken bilelim derim. Hangi ölü geri geldiki o gelsin Allah taksiratini af etsin, onun icin elimizden sadece dua etmek gelir .Su andada yasayan Sayin ABDÜLLATIF SENER var en azindan ona sahip cikalim. kimsenin cani SIKILMASIN
bunlar gercekler acida olsa. br konuya daha deginmek istiyorum!!
"BUNDAN ALTI AY ÖNCE TESADÜF BIR BÜFEYE GIRDIM " tesadüf sahibide bir kürt marasli. sohbete daldik ,nerelisin falan dedi bende sivasliyim dedim ,
******** bana ne dese iyi siz bizim alevileri yaktiniz bizde sizin baskaninizi yaktik demezmi, kiroyla birbirimize girdik polis falan geldi bizi ayirdi, söz konusu bu degil zaten konu alevilik sünnilik ,türklük kürtlük bu devlette yasiyorsan buranin kimligini tasiyorsan bu devlete hakaret edemezsin.
YA SEV YA TERK ET.......
ömer yalcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor...