Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Aylar geçti, Adliye Sarayı unutuldu
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.02.2010, 13:23   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 962 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Aylar geçti, Adliye Sarayı unutuldu



Ocak ayında gelişme olacak sözü verilmişti, ancak şubat bitti ses seda yok!

Siyasiler, yıllar önce yeni bir adliye sarayının yapılacağı müjdesini vermiş, adeta Sivaslıların ağzına bir parmak bal çalmışlardı. Verilen sözün ardından 5 yıl geçmesine rağmen adliye sarayında bir arpa boyu yol alınamadı. Siyasiler Sivas’a her gelişlerinde adliye sarayının ihalesi için farklı farklı tarihler vererek kamuoyunu uyuttu. Ekim, Kasım, Aralık, Ocak derken Şubat Ayının da sonuna gelindi. Ancak Adliye Sarayı yine unutuldu.

Zaten eski baro yönetimi, adliye sarayının yeri ile ilgili rahatsızlıklarını iyi kötü dile getiri-yorken mevcut baro yönetimi “bu konu bizi alakadar etmez, bu iş Cumhuriyet Başsavcılığının işidir” diyerek kendilerinin ve meslektaşlarının kullanacakları adliye sarayını tamamen üzerlerinden attılar. Bu konuda basına açıklama yapmayan Baro Başkanı Ünal Yılmaz, adliye sarayı ile ilgili gelişmeleri sıradan bir vatandaş gibi izlemeye başladı.

AKP il başkanı Burhanettin Kuru da vekillerin verdiği tarihler birbirini tutmadığından adliye sarayı ile ilgili kesin bir tarih söylemez oldu. Kuru’nun net şekilde ifade edebildiği tek şey sadece yeni adliye sarayının temelinin 2010 yılının ilk yarısında atılacağı bilgisi oldu.

Sonuç itibariyle geçen ay yapılması bekle-nen ihale yine gerçekleşmedi. Sivas’ın gündemi başka konularda yoğunlaştı ve Adliye Sarayı unutuldu. Sivaslılar ise yeni adliye sarayından umudu kesti.

Sivaspoastası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...